OK

Uddannelse
Digital Konceptudvikling, 1. Semester

Virksomhed
OK el

Den stillede opgave
Udvikle et koncept der kan differentiere OK fra de andre el udbydere og samtidigt give kunderne en god oplevelse.

Konceptet
Gennem research, idéfaser og undersøgelser har vi udviklet et koncept, der i høj grad tager højde for OK’s værdier og design. Det der gør konceptet unikt er den valgte indgangsvinkel og dens anvendelse af C2C. Dette skal være med til at skabe et forhold til OK og deres el gennem en særlig fællesskabsfølelse – uden at kunden føler sig presset til at skifte til OK som el-leverandør.
Det nye koncept består af to dele. Første del fokuserer på at trække nye potentielle kunder til OK, mens den anden del handler om at få kunderne til at forblive OK-kunder.

  1. del: OK hjælper dig ind i lokalsamfundet

En ny platform skal informere og servicere målgruppen ”ny-flyttere”, så de får en god start i deres nye lokalsamfund. Platformen skal blandt andet hjælpe dem igennem valg af skole og pasningsordning, fritidsaktiviteter mm., samt skabe et fællesskab med de andre lokale gennem lokale tips og råd. Gennem kampagnen promoverer OK indirekte deres EL-tilbud, samt deres andre services og giver dermed forbrugerne af platformen mulighed for at blive klogere på disse.
Målet med det lokale samlingssted er at få hele Danmarks befolkning til at forbinde OK med ”hjælp til ny-flyttere”. OK bliver altså “top of mind” når de mulige kunder står i flytte situationen.
De vil derfor også være i folks tanker når de skal til at vælge el-leverandør efter april-16.

Her ses mockups af websitet.

  1. del: El-appen

Som kunde i OK (el) skal der være nogle fordele, som som gør at de differentierer sig fra de andre el-leverandører. Gennem en OK-app skal kunden derfor have mulighed for at følge med i sit elforbrug gennem live-data. Dertil består app’en af forskellige services, hvor man som kunde har mulighed for at få gode sparetips, beregne hvor meget de kan spare ved at skifte diverse el-produkter ud i hjemmet, samt få et relativt overblik over, hvor meget de støtter de lokale sportsforeninger ved at få leveret el af OK. En overfladisk prototype kan prøves herunder.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *